Nieuws

Op de gouwfilm lanceerden we ons nieuwe logo.

Naar jaarlijkse gewoonte voorziet Gouw Gent één activiteit in januari om de leiding te ondersteunen in de drukke examenperiode.

Het begin van een nieuw scoutsjaar zetten we traditiegetrouw in met een knallende Herfstontmoeting in de Hoge Rielen, Kasterlee.

29-30/04/2017 - 4G; Gouw Gent Groeit Grenzeloos!

Op vrijdag 17 maart organiseren Unia en vzw Jong in samenwerking met de Gentse jeugdwerkpartners een festival naar aanleiding van de dag tegen racisme.

 24-25/02/2017 - Voor alle leiding en groepsleiding van District Gent Noord organiseren we naar jaarlijkse gewoonte DING DONG.

3-5/02/2017 - Uuftanimator 2017, een weekend vol vorming voor ervaren en groepsleiding, georganiseerd door Gouw Gent en dat dicht bij huis!

14/01/2017 - Naar jaarlijkse gewoonte voorziet Gouw Gent één activiteit in januari om de leiding te ondersteunen in de drukke examenperiode.

23/12/2016 - Scouts en Gidsen van over de hele wereld, over alle geloofsovertuigingen en culturen heen, hebben er een gewoonte van gemaakt om rond de kerstperiode het vredeslicht vanuit Bethlehem naar zoveel mogelijk plaatsen in de wereld te

Gaan jullie komend scoutsjaar op weekend met je leiding? 
Om plannen te maken, of gewoon om je te amuseren?
Vind je een locatie dicht in de buurt wel handig?

Pagina's

Abonneren op Nieuws